Bericht voor 3M – Economie

Bericht voor 3M – Economie

Aan: leerlingen uit klas 3Mec1

Beste leerlingen uit klas 3Mec1,

Vanwege de sluiting van de school volgen jullie al twee weken onderwijs op afstand. Dat vraagt veel discipline en inzet. Wellicht dat deze periode nog wel veel langer gaat duren. Ik verwacht dat dhr. Kroon jullie vaak op de hoogte brengt van alle ontwikkelingen. Ik beperk mij daarom in deze mail tot het vak Economie.

De afgelopen weken ben je bezig geweest met hoofdstuk 6 uit Pincode. Dat is ook de stof voor de komende toets. Hoe en wanneer we kunnen toetsen is momenteel nog onbekend. Maar in ieder geval is het de bedoeling dat je hoofdstuk 6 wel beheerst zodra er een (online) toetsmoment gaat komen.

Om jullie te ondersteunen heb ik de bestanden die nodig zijn online gezet. Je kan deze benaderen via deze site.

Je treft hier de volgende bestanden aan:

PowerPoint par. 6.1.
PowerPoint par. 6.2.
PowerPoint par. 6.3.
PowerPoint par. 6.4.
Antwoorden van het hele hoofdstuk

Tip: via de ELO in Magister heb je toegang tot Pincode 6 editie. Je kunt hier het boek vinden in PDF-formaat, je kunt er de vragen uit het boek maken, kiezen voor interactieve figuren, een oefentoets maken, examentraining doen en nog veel meer. Neem er de komende tijd eens een kijkje!!

In Magister staat per dag het huiswerk dat je moet maken. Om het voor jezelf hanteerbaar te houden adviseer ik je om gewoon die planning te volgen. Als het goed is zou je aanstaande woensdag klaar moeten zijn met hoofdstuk 6 (!). Meneer Ouwendijk en ik willen deze week nog gebruiken om jullie hoofdstuk 6 af te laten ronden. Afhankelijk of de school na 6 april weer open gaat of we nog langer thuis moeten blijven ga ik een online sessie plannen met jullie. Zodra het zover is dan hoor je dat tijdig van ons. Let op: dit is dan alleen bedoeld om je vragen te stellen. Verder moet je zelf het hoofdstuk voldoende beheersen.

Mocht je tussentijds vragen hebben over de leerstof dan mag je altijd mailen met mij of met meneer Ouwendijk. Wij kunnen dan schriftelijk antwoord geven of we plannen samen een online sessie. We wensen je heel veel succes en sterkte toe in deze bijzondere periode.

Met hartelijke groet,

Woord en Ouwendijk