Bericht voor 4H – Economie

Bericht voor 4H – Economie

Aan: leerlingen uit de clusters 4Hec1, 4Hec2, 4Hbc

Beste leerlingen van 4 havo,

Vanwege de sluiting van de school tot 6 april moeten jullie vanaf vandaag onderwijs op afstand gaan volgen. Dat vraagt veel discipline en inzet. Ik verwacht dat dhr. Mulder of de directie jullie nog gaan informeren over de invulling van de komende periode. Ik beperk mij in deze mail tot het vak Economie. De komende tijd zijn wij bezig met het katern Ruilen over de tijd. Dat is ook de stof voor de komende toets. Let op: het hele katern Ruilen over de tijd zal in 1x worden getoetst, zowel hoofdstuk 1 als hoofdstuk 2.

Om jullie te ondersteunen heb ik de bestanden die nodig zijn online gezet. Je kan deze benaderen via deze site.

Je treft hier de volgende bestanden aan:

  • PowerPoint H1 – Ruilen over de tijd
  • PowerPoint H2 – Ruilen over de tijd
  • Antwoorden van het hele katern Ruilen over de tijd

Tip: via de ELO in Magister heb je toegang tot Pincode 6 editie. Je kunt hier het boek vinden in PDF-formaat, je kunt er de vragen uit het boek maken, kiezen voor interactieve figuren, een oefentoets maken, examentraining doen en nog veel meer. Neem er de komende tijd eens een kijkje!!

Daarnaast heb ik op de website diverse links geplaatst naar YouTube-clips die bepaalde onderwerpen verder uitleggen. Handig om eens extra te verdiepen in bepaalde lesstof.

In Magister staat per dag het huiswerk dat je moet maken. Om het voor jezelf hanteerbaar te houden adviseer ik je om gewoon die planning te volgen.

Het doel is om je voor te bereiden op de komende toets. Hoe en wanneer die zal plaatsvinden is op dit moment nog niet bekend.

Mocht je vragen hebben over de leerstof dan mag je altijd mailen met mij of met meneer Ouwendijk. Wij kunnen dan schriftelijk antwoord geven of we plannen samen een Skype-sessie. We wensen je heel veel succes en sterkte toe in deze bijzondere periode.

Met hartelijke groet,

Woord en Ouwendijk